Sziasztok!
Tegnapi vásárlásunk végeztével eljött az ideje valami egyszerű, gyors és ropant finom vacsorának. Így esett a választás az ismét növényi alapokon nyugvó tejszínes paradicsomszószos gnocchira gombával és csicseriborsóval. Mindez annyira finom lett, hogy úgy gondoltam megosztom a receptet veletek is.
Összetevők:
♥1 fej lilahagyma
♥8-10 db koktél paradicsom
♥1 konzerv champion gomba
♥1/2 konzerv csicseri borsó
♥100g paradicsompüré
♥200ml zabtejszín
♥2-3 teáskanál petrezselyem
♥só, bors, fokhagyma granulátum ízlés szerint
♥1 csomag gnocchi
Elkészítés:
Először a hagymát felkockázzuk majd egy kis olajon megpirítjuk míg a paradicsomot felnégyeljük, majd ezt is ráöntjük egy kevés vízzel. Miután leszürtük, és átmostunk a gombát, és csicseriborsót, azokat is hozzaadjuk a hagymához, és paradicsomhoz. Végül felöntjük a a zöldségeket a paradicsompürével, és a tejszínnel. Majd amíg a szósz forr megfőzzük a gnocchit az adott termék leírása szerint. Mikor mindkettő állagával elégedettek vagyunk akár a wokban, serpenyőben is összekeverhetjük, vagy a tálalás során is.
Gondolom már rájöttetek, hogy imádok a konyhában kisérletezni, új és különleges recepteket kreálni, ez a recept is ilyen volt, és nem csalódtam a végeredményben, sőt mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Csókol:
EcciPink