Ahogy tegnap ígértem facebookon, ma elhozom nektek a tegnapi szépségek receptjét, amit Vikivel készítettünk. Megint, egy egyszerű de nagyszerű recept, amiket tudtok, hogy imádok, eddig ez a család kedvence, úgyhogy remélem nektek is az lesz.
Hozzávalók:
♥2 db banán
♥4 db tojás
♥115g zabpehely darálva (esetleg 10-20g maradhat eredeti állapotában)
♥65ml tej (Növényi, állati, amelyiket preferáljátok)
♥20g eper a sütibe, 80g díszítésre
♥50g vaniliás fehérje pór
♥20g Glutén, búza, és tej mentes csoki drazsé
Elkészítés:
A banánt egy villával pépesre tőrjük, majd a tojással együtt felverjük. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd szépen lassan adagolva beleforgatjuk a banános tojás masszába. Az epret összeturmixoljuk a tejjel, majd szépen azt is belekeverjük a tésztába. A muffin formákat 2/3-ig öntjük, majd a csokival és a maradék eperrel díszítjük. A 180°C-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük őket, amíg át nem mennek a szúrópróbán, és már lehet is őket tálalni, elhihetitek nem sokáig marad meg az asztalon.